Online bestellen

Simonides online is de online supermarkt van Coop Simonides, die uw boodschappen bij u thuis brengt. De boodschappen worden geleverd vanuit Coop Simonides te Vledder. Wij zullen ons voor 120% inspannen om de boodschappen perfect bij u in de keuken thuis, vakantieadres in de regio of op het bedrijf te bezorgen!

Aanmelden 
Om te kunnen bestellen moet u zich eerst aanmelden. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst, zonder registratie, in de online supermarkt te kijken.

Vakantieadres in de regio en accommodatie-eigenaren 
Via de online supermarkt kunt u ook uw boodschappen op uw vakantieadres hier in de regio door ons laten bezorgen. Belangrijk! is dat u bij het aanmelden het vakantieadres i.p.v. uw eigen priveadres invult en natuurlijk uw mobiele telefoonnummer voor een goede bezorging. Wij bezorgen op campings en bij bungalows in een grote regio. Voor accommodatie-eigenaren is het mogelijk om een bestelaccount te maken voor uw gasten. Dit doet u éénmalig, de inlog en wachtwoord stuurt u door naar uw gasten en zij betalen ons via een automatische incasso. Mocht u vragen hebben, belt u met de klantenservice 0521-382525, mailen kan natuurlijk ook.

Bestellen
Bestellen bij Simonides online gaat via internet. Via handige assortiments weergave en zoekfunctie kunt u snel en efficient bestellen. U bouwt een eigen boodschappen lijstje op die u iedere keer weer kunt oproepen. 

Vervoer
het vervoer van de goederen gebeurt via een speciale bezorgauto met koeldozen voor uw gekoelde produkten.
Wij proberen uw bestelling altijd op een vaste dag te bezorgen, zodat u uw bestelling op een vast tijdstip ontvangt. 

Betaling
De betaling gaat door middel van een automatische incasso. Bij automatische incasso tekent u hiervoor een doorlopende machtiging. Bedrijven kunnen na het overleggen van een uittreksel van de kamer van koophandel ook op rekening betalen.

Klantenservice
Heeft u vragen over uw levering, dan kunt u dit mailen naar info@simonides.nl of telefonisch contact opnemen met D. Simonides 0521-382525. Wij reageren dan z.s.m. op uw mail.


Bezorgingsgebied Coop online Simonides

Wij bezorgen in de gehele gemeente Westerveld, in Ruinen, Appelscha, Steenwijk, Noordwolde e.o. uw boodschappen. Een heel groot gebied dus.
Als u niet zeker weet of wij in uw regio de boodschappen bezorgen, dan kunt u dit op www.cooponline.nl checken door uw postcode in te vullen. Mocht u net buiten dit bezorg gebied vallen, dan kunt u een verzoek in dienen bij info@simonides.nl om ook uw postcode op te nemen in het bezorggebied.


Vragen en antwoorden

Hoe weet ik of Simonides.nl ook bij mij levert?
U kunt uw postcode ingeven bij de postcode check op www.cooponline.nl, vervolgens komt u in de winkel die u kan leveren.

Welke prijzen hanteert Simonides.nl?
De prijzen bij de online supermarkt van Simonides zijn gelijk aan de prijzen in de Coop winkel. Uw bestelling wordt ook in de winkel gescand. Bij een prijsverschil tussen de website en de winkel, wordt de winkelprijs gehanteerd.

Wanneer zijn de aanbiedingen geldig?
De aanbiedingen lopen gelijk met de aanbiedingen in de winkel. Deze gaan in op maandag en lopen tot en met zondag. De aanbiedingen op de site zijn ook zichtbaar van maandag t/m zondag.

Zijn de aanbiedingen met de Coopcard ook geldig bij Simonides.nl?
Ja wij scannen uw bestelling, en gebruiken onze clubcard om de korting te activeren.

Ik heb een bedrijf van 20 medewerkers, Is de online supermarkt van Simonides voor ons interessant?
Ja, juist de kleine zakelijke markt kan goed worden bediend door simonides.nl. Wij leveren volledig assortiment versprodukten en kruidenierswaren. De minimale bestelhoeveelheid is 40 euro per levering en de bezorgkosten zijn slechts €2,00 naast de €2,99 voor het klaarzetten van uw bestelling. Voor dat bedrag kan uw medewerker de boodschappen niet doen!!

Hoeveel tijd zit er tussen bestellen en leveren?
Indien u voor 18.00 uur uw bestelling opgeeft, leveren wij deze de volgende dag uit. Sommige routes rijden wij iedere dag, en sommige routes 2 of 3 keer per week.

Het aanmelden lukt niet via de site?
U moet uw wachtwoord bij confirmeren nogmaals invullen, en onderaan het invulscherm moet u klikken op submit!

Heeft u meer vragen?
Deze kunt u mailen naar simonides.vledder@coop.nl en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vragen.

 


banner
banner
banner